Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg Mester család süteményliszt
20 dkg Mester család foszlós kalács liszt
5 dkg Mester család holland kakaópor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
8 g Mester család sütőpor
2 dkg Mester család útifűmahéj őrlemény
6 dl víz
1 ek citromlé
Krém:
10 dkg Mester család csokoládés pudingpor
4 dl növényi tej
1 dl növényi tejszín
10 dkg növényi margarin
ízlés szerint édesítő
Elkészítés:
A krémhez a margarinon kívűl mindent egy lábasba teszünk, majd sűrűre főzzük, végül beledolgozzuk a margarint.
A piskótához a száraz alapanyagaokt egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Egy nagy tepsite sütőpapírral kibélelünk, majd ráegyengetjük a piskóta tésztát és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Még forrón konyharuha segítségével feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, akkor megkenjük a krémmel, visszatekerjük, majd hagyjuk 2-3 órát, hogy jól összeálljon.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE