Hozzávalók (4 db )

30 dkg Aby kenyérliszt

1 ek édesítő (1:4)

2 db tojássárgája

10 gr útifűmaghéj

5 gr porélesztő

3 dkg puha margarin

2,5 dl rizstej

+ meleg rizstej édesítővel elkeverve – sütés utáni kenéshez

+ 1 db tojás a kenéshez

+ rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Majd hozzáadjuk a tojássárgájákat és a margarin, elmorzsoljuk benne. Majd hozzáadjuk a kézmeleg rizstejet és jó alaposan összedolgozzuk. Majd hagyjuk egy órát kelni.  Majd rizslisztes lapon átgyúrjuk, négy részre osztjuk. Mind a négy részt kisodorjuk és feltekerjük oldalról haladva. Sütőpapíros tepsire tesszük és felvert tojással lekenjük. 180 fokra elmelegítjük a sütőt, majd kb 20 perc alatt megsütjük. Még forrón lekenjük az édesítős rizstejjel (ez ad neki szép „csillogást” is ).