5 dkg tápióka keményítő
8 gr útifűmaghéj
2 db tojás
3 dkg kókuszolaj
3-4 ek édesítő
1 cs sütőpor
2 dl víz
6-7 db alma
fahéj
szerecsendió
+ 1 db tojás kókuszolajjal elkeverve
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd a nedves alapanyagokat hozzáadjuk és összedolgozzuk.
Az almákat megmossuk, majd lereszeljük, édesítjük, ízesítjük fahéjjal és szerecsendióval.
A tészta egyik felét egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd rátesszük az almát, és a tészta másik felét.
Lekenjük kókuszolajjal kikevert tojással, majd 180 fokon kb25-30 perc alatt megsütjük.
![dscn9966](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9966.jpg)
![dscn9968](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9968.jpg)
![dscn9969](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9969.jpg)
![dscn9970](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9970.jpg)
![dscn9973](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9973.jpg)