Hétvégén Velencén jártuk. Természetesen csomagoltam ételt szokás szerint, de azért igencsak nyitott szemel jártunk, hogy találunk e olyat, ami nekem is jó lehet.

Nos igen…

A Nyárikonyha nevü kis kacsizónál találtunk is, sült krumpli és sült édesburgonya. A kiírásba is bebiggyeszették, de azért én körbe kérdeztem mindent, hogy biztos ami tuti legyen. Tehát külön olajban sütik, az édesburgonya zacsiját is elkértem, mert ugye láttam mikor kihozták, hogy valamibe meg van forgatva, így elkértem és elolvastam, amin korrekt info volt található. Közöltem, nem kekeckedésből kérdezősködök, hanem mert hiperérzékeny vagyok, és nem szeretném, ha fél óra múlva a mentő jönne értem. Tényleg nagyon kedvesek voltak. Majd amikor kérdeztem, hogy a blogom ajánlójába betehetem e őket, a tulajdonos még meg is jegyezte (mikor megmutattam a facebook oldalam) – jéé.. én téged ismerlek :D Na ez roppant jól esett egyébként.

Aztán, hogy egy kis hűs finomság is lecsússzon.. találtunk mentes fagyit is!! Na ez már kánaán volt a számomra.

Ott a pultos fiúnak mondtam, ha lehet mossa le a kanalat minden gombóc előtt, mert hogy mi nekem a problémám, amire nagyon kedvesen válaszolt, hogy tudja , hogy mit jelent a gluténérzékenység, és alapjáraton minden gombóc után kanál mosás van.

Ugyhogy egy szuper hétvégi nap volt, amit ezek a dolgok csak tetőztek számomra :)