Hozzávalók:

10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

10 dkg Tápióka keményítő

15 dkg kókuszliszt

2 ek édesítő (1:4)

7 g útifűmaghéj őrlemény

6 gr sütőpor

25 dkg Koko kókuszmargarin

kb 2,3 – 2,4 dl kókusztejszín

+ Hideg Nyalat csokikrém a tölteléknek

+ barna rizsliszt a szóráshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat elkeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a margarint, elmorzsoljuk benne, majd a kókusztejszínnel jó összedolgozzuk. Kb 20 percet pihentetjük, majd barn a rizslisztes lapon átdolgozzuk, majd kinyújtjuk és szaggatjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, mjad 180 fokon kb 12-15 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, akkor a csokikrémmel összeragasztgatjuk.