Hozzávalók:

20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

10 dkg Naturbit tápióka keményítő (ITT)

1,5 dkg útifűmaghéj

1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

2 ek édesítő (1:4)

4 dl víz

1 cs sütőpor

2 ek citromlé

Töltelék:

kb 15-20 dkg hollnad kakaópor

2 ek fahéj

rumarma

ízlés szerint édesítő

+ víz

Tetejére:

2 ek baracklekvár + 2 ek rizstejszín kikeverve

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, jól összedolgozzuk, majd 5 részre osztjuk.

Kör alakban kinyújtjuk mind az öt lapot.

A kakaós – fahéjas krémet elkészítjük (sűrűre keverjük), majd egy lapot sütőpapíros tepsire teszünk, megkenjük a krémmel, majd egy lapot teszünk rá, majd megint megkenjük…és így , amíg el nem fogy.

Majd a közepére egy poharat teszünk, kicsit lenyomkodjuk, majd a külső részt bevagdossuk, majd ezeket egyesével megcsavarjuk.

Majd lekenjük a rizstejszínes lekvárral, és kb 30 perc alatt 180 fokon megsütjük.