Hozzávalók:
10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
5 dkg tápióka keményítő
1,5 g útifűmaghéj
2 g sütőpor
1,5 ek édesítő (1:4)
18, 5 dkg margarin
+ barack lekvár
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzágyúrjuk a margarint. 20 percet hideg helyen pihentetjük. Majd barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, majd kinyújtjuk és szaggatjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük és kb 12 perc alatt megsütjük.
Majd lekvárral összeragasztunk 1-1 darabot.
![49348800-383008189114083-162541602798043136-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/49348800-383008189114083-162541602798043136-n.jpg)
![49398570-762799790779652-6358809230459273216-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/49398570-762799790779652-6358809230459273216-n.jpg)
![49479715-2466998560009396-6190909101908688896-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/49479715-2466998560009396-6190909101908688896-n.jpg)
![49707203-351414788922793-2256949947624587264-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/01/49707203-351414788922793-2256949947624587264-n.jpg)