Hozzávalók:

Piskóta:

20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
6,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

10 dkg Tápióka keményítő

1 cs sütőpor

3 ek édesítő (1:4)

3,5 dl víz

2 ek citromlé

Krém:

1 l kókusztej

3 cs vaníliás pudingpor

12,5 dkg Naturbit barna rizsliszt

ízlés szerint édesítő

2 dl Schlagfix natúr tejszín habnak felverve

1 db narancs reszelt héj

+ 3,5 dl Schlagfix natúr tejszín

Elkészítés:

A piskótához a száraz anyagokat alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan kikeverjük. Szilikon fomrába vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, elegyengetjük, majd 180 fokon kb 30-40 perc alatt megsütjük. Hagyjuk teljesen kihúlni.

A krémhez a kókusztejet kikeverjük az édesítővel, barna rizsliszttel és vaníliás pudingporral, majd sűrűre főzzük, belekeverjük a tisztított narancs héját, elkeverjük. Majd hagyjuk teljesen kihűlni. A tejszínhabot felverjük, és a kihűlt pudinghoz keverjük. Majd a piskótát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel. Tetejét is megkenjük vele, majd a habot felverjük és ízesítjük, és díszítjük vele a sütit.