Hozzávalók:
17,5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
12,5 dg tápióka keményítő
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dg útifűmaghéj őrlemény
2,5 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
4 dl víz
2 ek citromlé
Töltelék:
kb 20-25 dkg darált dió édesítve
2 ek cukormentes baracklekvár
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt anyújtáshoz
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuka vizet és a citromlevet, jól eldolgozzuk. 5-10 percet pihentetjük. Majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk téglalap alakba, majd felvágjuk háromszögekre.
A háromszögek széleit felhajtjuk, majd megtöltjük a a dióval, amit előzőleg kikevertünk a lekvárral. Majd sütőpapíros tepsire tesszük. Széleit olajjal lekenjük véonyan, majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
![50762652-2222617731390666-8372796855288856576-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/50762652-2222617731390666-8372796855288856576-n.jpg)
![50967352-302017510672080-5597626332801400832-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/50967352-302017510672080-5597626332801400832-n.jpg)
![50998034-563568337450306-1330956527615344640-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/50998034-563568337450306-1330956527615344640-n.jpg)
![51444081-2338451052856154-1890258142541905920-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51444081-2338451052856154-1890258142541905920-n.jpg)
![51369879-418680352206306-875801324086624256-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51369879-418680352206306-875801324086624256-n.jpg)
![51383166-367573380693441-4440532542344396800-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51383166-367573380693441-4440532542344396800-n.jpg)