Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg tápióka keényítő
1-2 kk só
1 cs sütőpor
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
2 dl Koko Dairy free natúr joghurt – növényi
kb 2 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan összedolgozzuk. Majd 3-4 vagy 5 részre osztjuk. Tenyerünkkel lángost formázunk – az asztalon kör alakba lenyomkodjuk. Majd forró olajban kisütjük.
![49074688-736311383390864-8086284685098876928-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/49074688-736311383390864-8086284685098876928-n.jpg)
![49144875-1250798178393024-5929275585615364096-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/49144875-1250798178393024-5929275585615364096-n.jpg)
![49375933-578733312576229-5332280551720091648-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/49375933-578733312576229-5332280551720091648-n.jpg)
![49204959-516452998842921-1909199893210071040-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/49204959-516452998842921-1909199893210071040-n.jpg)