Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
1 – 2 kk fahéj
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
4 dl víz
30 g útifűmaghéj őrlemény
2 ek citromlé
Töltelék:
kb 10 dkg holland kakaópor – édesítő és rizstejszín keveréke (sűrű masszát kapjunk)
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuka nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Majd két részre szedjük. Kinyújtjuk az egyiket téglalap alakba, majd megkenjük a kakaós töltelékkel és feltekerjük.
Hosszában kettévágjuk úgy, hogy a tetején egy kis rész megmaradjon. Majd szivet formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajozzuk. Majd a másik tésztával is így járunk el.
180 fokos sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük.
![50810116-612532212550854-4577213425498718208-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/50810116-612532212550854-4577213425498718208-n.jpg)
![50933014-360234404703846-2724062924220923904-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/50933014-360234404703846-2724062924220923904-n.jpg)
![50940321-2161194664144653-5675822191019556864-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/50940321-2161194664144653-5675822191019556864-n.jpg)
![50985964-349684665759515-1555076554004889600-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/50985964-349684665759515-1555076554004889600-n.jpg)
![50995099-140686093542314-2123427098088439808-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/50995099-140686093542314-2123427098088439808-n.jpg)