Hozzávalók:
20 dkg kókuszliszt
3 ek édesítő (1:4) (ITT)
10 dkg Mester család süteményliszt
15 dkg mazsola
2 ek rumaroma
10 dkg olavsztott Metser család diabetikus étbevonó
10 dkg kölespehely
3 dl Schlagfix natúr növényi tejszín
4-5 dl rizstej
+ 10 dkg olvasztott Mester diabetikus étbevonó a tetejére
+ kókuszreszelék a tetejére
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük egy nagyobb tálban, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat. Jól összedolgozzuk.
Majd egy sütőpapírral kibélelet tepsibe tesszük.
Jól eloszlatjuk, majd a tetejére olvasztott étbevonót kenünk és kókuszreszelékkel megszórjuk.
Hütőben kb 5-6 órát hagyjuk állni.
![60531369-344861406219516-1160288679189544960-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/06/60531369-344861406219516-1160288679189544960-n.jpg)
![60355863-2046654452308608-5068937281960673280-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/06/60355863-2046654452308608-5068937281960673280-n.jpg)
![60253977-560420661148090-5570035033395167232-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/06/60253977-560420661148090-5570035033395167232-n.jpg)
![60187143-1189074057928293-8623538682411876352-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/06/60187143-1189074057928293-8623538682411876352-n.jpg)