Hozzávalók:
35 dkg Mester kenyérmix
6 g porélesztő
1 kk só
0,5 kk bors
20 dkg savanyúkáposzta (jól átmosva, kicsavarva)
kb 2,5-3 dl víz
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a káposztát, eldolgozzuk benne, majd apránként a vizet és jól összedolgozzuk.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
Majd 4-6 részre osztjuk a tésztát, attól függően mekkora lángost szeretnénk).
Az olajat felmelegítjük, majd a tésztát olajos kézzel laposra formázzuk, és a forró olajban aranybarnára sütjük.
Mester család termékek itt:
![273460067-425069539399070-8264363060971292101-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273460067-425069539399070-8264363060971292101-n-1.jpg)
![273223471-361550028825994-6606514555419066070-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/273223471-361550028825994-6606514555419066070-n.jpg)
![272843963-1056166444959811-7583642841400031929-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/272843963-1056166444959811-7583642841400031929-n.jpg)
![272777055-324153999651801-8780658266470003464-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/02/272777055-324153999651801-8780658266470003464-n.jpg)