Hozzávalók:
50 dkg Mester család süteményliszt
5 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
20 dkg margarin
1,5 dl növényi tejszín
+ 2,5 dkg Mester család kakaópor
+ növényi tejszín
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba mérjük, elkeverjük, majd beledolgozzuk a nedves alapanyagokat.
Két részre szedjük, és az egyikbe belegyúrjuk a kakaóport ( itt adjunk hozzá növényi tejszínt, hogy jól összedolgozhassuk a tésztát).
Majd lisztes lapon mind a két részt kinyújtjuk, majd a fehérre tesszük a kakaós lapot, és feltekerjük, majd felvagdossuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, és 180 fokon 10-15 perc alatt megsütjük.
![273924203-338072278206682-6656403218718987313-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/03/273924203-338072278206682-6656403218718987313-n.jpg)
![273907108-481990396764424-3312512578473035465-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/03/273907108-481990396764424-3312512578473035465-n.jpg)
![273878206-5355687154460830-1357844391839653323-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/03/273878206-5355687154460830-1357844391839653323-n.jpg)
![273855234-963140491011115-1864614511533968839-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/03/273855234-963140491011115-1864614511533968839-n.jpg)
![273821661-656055955599189-1780058361017800358-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/03/273821661-656055955599189-1780058361017800358-n.jpg)