Hozzávalók:

Lapok:

30 dkg Mester süteményliszt

7,5 dkg margarin

3 dkg édesítő (1:4)

4 g sütőpor

1,2 dl víz

Krém:

4 dl növényi tej

2 dl növényi tejszín

ízlés szerint édesítő

2 ek vanília aroma

25 dkg darált dió

10 dkg barna rizsliszt

Elkészítés:

A lapokhoz a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd a vizet .

Majd 3 részre osztjuk, és kinyújtjuk őket kb 18×18-as formára.

180 fokon kb 12-15 perc alatt megsütjük.

A krémhez az alapanyagokat kikeverjük, majd sűrűre főzzük.

Ha kisültek és meghűltek a lapok, akkor megtöltjük.

Hagyjuk pár órát, míg jól összeáll, majd fogyasztható.

Mester család termékek itt KATT IDE