Hozzávalók:

30 dkg Mester család süteményliszt

17,5 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva

2 db banán – villával pépesítve

1,2 dkg útifűmaghéj

2,75 dl növényi tej

3 dkg Mester család édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

5 dkg Mester család holland kakaópor

4 dkg Mester család csokoládés pudingpor

+ kb. 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük.

Az olvasztott csokit a banánnal kikeverjük, majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokhoz és elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és jól összedolgozzuk.

Majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE