Hozzávalók:
40 dkg alma ( lereszelve )
35 dkg Mester család süteményliszt
1 cs sütőpor
2 dkg Mester család holland kakaópor
12 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
2,5 dkg Mester család gyalult mandula
3 dkg Mester család édesítő (1:4)
2 dkg útifűmaghéj
4 dl víz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt almát, mandulát és olvasztott csokit, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 30 -35 perc alatt megsütjük.
![344130591-254645127026587-727902593674103088-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/344130591-254645127026587-727902593674103088-n.jpg)
![343947991-921103449132965-4513951420241816024-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/343947991-921103449132965-4513951420241816024-n.jpg)
![341100769-785643613202795-2952233718880054156-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/341100769-785643613202795-2952233718880054156-n.jpg)
![340858439-541570094587920-3843257547069371099-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340858439-541570094587920-3843257547069371099-n.jpg)
![340480163-240220742017585-6805796638045383847-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340480163-240220742017585-6805796638045383847-n.jpg)
![340470893-195860659967233-7653114377663614876-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340470893-195860659967233-7653114377663614876-n.jpg)