Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
8 dkg Mester család vaníliás pudingpor
6 dkg Mester család mazsola
10 dkg Mester család diebatikus étbevonó – darabolva
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
10 dkg meggy
1 cs sütőpor
4 dl víz
2 dkg útifűmaghéj
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük, majd hozzáadjuk az összes többi alapanyagot, alaposan kikeverjük.
Majd egy szilikon pite formába tesszük és 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
![344210844-923520752099143-6062391068523642392-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/344210844-923520752099143-6062391068523642392-n.jpg)
![341145563-1615752178849753-2848582291393962471-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/341145563-1615752178849753-2848582291393962471-n.jpg)
![340814473-181332784411359-186991450538634840-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340814473-181332784411359-186991450538634840-n.jpg)
![340811320-918090259476325-2380393914484980245-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340811320-918090259476325-2380393914484980245-n.jpg)
![340474905-185337980643254-1666135897067853441-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340474905-185337980643254-1666135897067853441-n.jpg)
![340462475-930722158178289-2617115497715728664-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/05/340462475-930722158178289-2617115497715728664-n.jpg)