Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg barna rizsliszt
7,5 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
3 dkg útifűmaghéj
5 dkg édesítő (1.4)
1 cs sütőpor
5 dl víz
1 ek citromlé
Krém:
1.
15 dkg Nutriversum dióvaj – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
10 dkg Nutriversum Barack Jam- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
2.
12 dkg barna rizsliszt
ízlés szerint édesítő
5 dl növényi tej
+ olaj a forma kenéséhez
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Egy pite formát vékonyan kiolajozunk, majd beletesszük a masszát, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Az első krém alapanyagait kikeverjük.
Majd a második krém alapanyagait egy lábasba tesszük, alaposan kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Ha megsült és kihűlt a piskóta akkor először a diós krémmel megkenjük, majd erre jön a barackos krém, a tetejére protein crunchyt szórunk.
Hagyjuk 1-2 órát állni, majd fogyasztható.
![375009163-1698443787236093-5679829782899185076-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/375009163-1698443787236093-5679829782899185076-n.jpg)
![373483340-234362496237651-4520954647343995653-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/373483340-234362496237651-4520954647343995653-n.jpg)
![373456746-706041351371406-6663406991737574337-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/373456746-706041351371406-6663406991737574337-n.jpg)
![373080639-4934815246642761-3553029891481027742-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/373080639-4934815246642761-3553029891481027742-n.jpg)
![372841869-163075703501040-2549764932490865672-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/09/372841869-163075703501040-2549764932490865672-n.jpg)