Hozzávalók:
15 dkg Medhusa Great gluténmentes prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
15 dkg Medhusa Great gluténmenteskenyérliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
7,5 dkg kókuszreszelék
10 dkg gluténmentes-cukormentes-vegán csokoládé apróra tördelve
15,5 dkg növényi margarin
4 g sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
1 dl növényi tej
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük, majd hozzáadjuk a csokoládét, elkeverjük azzal is.
Majd beledolgozzuk a margarint, végül a növényi tejet.
10 egyenlő részre osztjuk a tésztát, majd golyókat formázunk belőle, és egy nagy sütőpapíros tepsire tesszük ( sülés közben fognak terűlni – a golyók közt legyen hely ), majd tenyerünkkel kissé lenyomjuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütjük.
Ne nyúljunk hozzá még melegen, mert szét fog esni!!!!!! Meg kell várni, míg teljesen kihűl.
A MedHusa Great termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD
![img-20240118-131841](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131841-scaled.jpg)
![img-20240118-131838](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131838-scaled.jpg)
![img-20240118-131835](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131835-scaled.jpg)
![img-20240118-131833](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131833-scaled.jpg)