Hozzávalók:
25 dkg barna rizsliszt
10 dkg köles liszt
10 dkg Quinoa liszt
15 dkg tápióka keményítő
4 dkg útifűmaghéj
45 dkg főtt áttört burgonya
2 kk só
5 dl víz
3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
2 ek citromlé
1 cs sütőpor
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd beledolgozzuk a burgonyát, majd a nedves alapanyagokat.
A tésztát hat részre osztjuk.
Majd egy – egy részt megfogunk, golyót formázunk belőle, majd sütőpapíros tepsire tesszük és tenyerünkkel lenyomkodjuk, jó laposra ( nekem egy tepsire 3 db fért! – gáztepsi méret! ).
180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
![906894fb-83ff-4f20-8f73-89ae0d73b713](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/906894fb-83ff-4f20-8f73-89ae0d73b713.jpg)
![101951fd-c037-41ef-a93c-b3ae02f21a37](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/101951fd-c037-41ef-a93c-b3ae02f21a37.jpg)
![1ec07578-ba91-439d-81d4-a9dbe62e9813](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/1ec07578-ba91-439d-81d4-a9dbe62e9813.jpg)
![1a3d5e00-1b25-458b-bd02-045df4d8e08c](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/1a3d5e00-1b25-458b-bd02-045df4d8e08c.jpg)