Hozzávalók:
5 dkg Quinoa liszt
5 dkg barna rizsliszt
5 dkg tápióka keményítő
3,75 dkg útifűmaghéj
6,25 dkg bambuszrost liszt
5 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
4,5 dl víz
1,5 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Töltelék:
30 dkg köles túró
4-5 ek citromlé
ízlés szerint édesítő
10 dkg mazsola
1-2 ek útifűmaghéj
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk.
Majd kockákra vágjuk és mindegyikbe teszünk a köleses töltelékből.
Majd oldalait ráhajtjuk, középen összecsípjük.
Sűtőpapíros tepsire tesszük őket.
Olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
![edcb3a99-5646-4169-b975-b58e8332541a](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/03/edcb3a99-5646-4169-b975-b58e8332541a.jpg)
![6754b623-5cb8-4a20-94d9-97c8f771f7eb](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/03/6754b623-5cb8-4a20-94d9-97c8f771f7eb.jpg)
![30c9fb12-d294-4eed-89cd-15cb6dba5c56](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/03/30c9fb12-d294-4eed-89cd-15cb6dba5c56.jpg)
![8e3a501b-1905-40f2-9928-5600e2d314c6](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/03/8e3a501b-1905-40f2-9928-5600e2d314c6.jpg)