Hozzávalók:
40 dkg Mester család házi kenyérliszt
1 cs porélesztő
3,8 dl víz
2 kk só
1 kk oregánó
1 kk bazsalikom
30 dkg főtt áttört burgonya
Feltét:
Gluténmentes – cukormentes – vegán majonéz és gluténmentes – cukormentes – vegán mustár keveréke
ízlés szerint zöldségek
kétfélenövényi sajt – reszelve
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd beledolgozzuk a burgonyát, végül hozzáadjuk a vizet és jó alaposan kidolgozzuk.
Meleg helyen pihentetjük 45 percet.
Majd szilikon lapon átdolgozzuk és nagy kör alakba kinyújtjuk.
Áttesszük egy sütőpapíros tepsire, szélét felhajtogatjuk.
Majd megkenjük a majonézes – mustáros keverékkel, rátesszük a zöldségeket, majd megszórjuk a növényi sajttal.
180 fokos sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
![ba4c8ac0-2240-43b6-930f-becbd20aa0e4](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/ba4c8ac0-2240-43b6-930f-becbd20aa0e4.jpg)
![b68e8537-ccb5-4b5f-83d7-bf4892a0f0a7](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/b68e8537-ccb5-4b5f-83d7-bf4892a0f0a7.jpg)
![7c9da58d-0c5e-46ac-af26-b4058cd265df](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/7c9da58d-0c5e-46ac-af26-b4058cd265df.jpg)
![5c4f8024-907a-4508-95fa-7f2dc8287ba1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/5c4f8024-907a-4508-95fa-7f2dc8287ba1.jpg)