Hozzávalók:
40 dkg Mester család házi kenyérliszt
1 cs porélesztő
3,8 dl víz
2 kk só
1 kk oregánó
1 kk bazsalikom
30 dkg főtt áttört burgonya
Feltét:
Gluténmentes – cukormentes – vegán majonéz és gluténmentes – cukormentes – vegán mustár keveréke
ízlés szerint zöldségek
kétfélenövényi sajt – reszelve
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd beledolgozzuk a burgonyát, végül hozzáadjuk a vizet és jó alaposan kidolgozzuk.
Meleg helyen pihentetjük 45 percet.
Majd szilikon lapon átdolgozzuk és nagy kör alakba kinyújtjuk.
Áttesszük egy sütőpapíros tepsire, szélét felhajtogatjuk.
Majd megkenjük a majonézes – mustáros keverékkel, rátesszük a zöldségeket, majd megszórjuk a növényi sajttal.
180 fokos sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE