Hozzávalók:
25 dkg főtt áttört burgonya
5 dkg Mester család burgonyapehely
3 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
40 dkg Mester család foszlós kalács liszt
1 cs sütőpor
2 kk só
10 dkg növényi margarin
4,8 dl víz
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadolgozzuk a margarint és a burgonyát, majd a vizet hozzáadjuk és alaposan összedolgozzuk.
Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk a tésztát, majd kb. két ujjnyira kinyújtjuk és nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, tetejüket vékonyan olajozzuk, majd késsel becsíkozzuk.
180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE