Hozzávalók:
20 dkg Mester család házi kenyérliszt
25 dkg Mester család foszlós kalács liszt
2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs porélesztő
4 dl növényi tej
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és jól összedolgozzuk. Meleg helyen egy órát pihentetjük.
Majd négy részre osztjuk a tésztát, és szilikon lapon mindegyiket egyformára kisodorjuk.
Egy darabot megfogunk, kettéhajtjuk és a szárakat összefonjuk. Majd mindegyikkel így járunk el.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, vékonyan lekenjük olajjal, majd 180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE