Hozzávalók:
Piskóta:
40 dkg Mester csalás süteményliszt
1 kk Mester család holland kakaópor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
3 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
3,8 dl növényi tej
Krém:
25 dkg növényi mascarpone
ízlés szerint édesítő
20 dkg eper pépesítve
3 dl növényi tejszín – felverhető
Tetejére:
15 dkg Mester család diabetikus étbevonó olvasztva
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk anövényi tejet és alaposan kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kb. 30 perc alatt megsütjük ( tűpróba )!
A krémhez a tejszínt az édesítővelkemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és az epret és jól kikeverjük.
Ha megsűlt és meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, a tetejét pedig olvasztott csokival borítjuk.
![168baa2d-676b-4eeb-96bf-9c164a48c3e8](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/168baa2d-676b-4eeb-96bf-9c164a48c3e8.jpg)
![98ff9c54-4f8e-4c26-9c65-32137cf59988](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/98ff9c54-4f8e-4c26-9c65-32137cf59988.jpg)
![61e4b726-5711-4081-948b-08e8ccdad0c0](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/61e4b726-5711-4081-948b-08e8ccdad0c0.jpg)
![46d26f10-9db6-4c80-8483-f7bb032f789e](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/46d26f10-9db6-4c80-8483-f7bb032f789e.jpg)