Hozzávalók:
Piskóta:
40 dkg Mester csalás süteményliszt
1 kk Mester család holland kakaópor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
3 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
3,8 dl növényi tej
Krém:
25 dkg növényi mascarpone
ízlés szerint édesítő
20 dkg eper pépesítve
3 dl növényi tejszín – felverhető
Tetejére:
15 dkg Mester család diabetikus étbevonó olvasztva
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk anövényi tejet és alaposan kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kb. 30 perc alatt megsütjük ( tűpróba )!
A krémhez a tejszínt az édesítővelkemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és az epret és jól kikeverjük.
Ha megsűlt és meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, a tetejét pedig olvasztott csokival borítjuk.

A Mester Család termékeit megtalűálod itt – KATT IDE