Hozzávalók:
20 dkg Barna rizsliszt
15 dkg tápióka keményítő
7,5 dkg mandula liszt
5 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg csokoládés pudingpor
5 dkg holland kakaópor
5 dkg édesítő ( 1:4)
5 dl víz
1 cs sütőpor
2 ek citromlé
6 dkg gluténmentes, cukormentes , vegán granola
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, alaposan kikeverjük.
Majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
![3f6702cd-ace1-4e95-be95-950a4c09be37](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/3f6702cd-ace1-4e95-be95-950a4c09be37.jpg)
![19c623a7-e1f4-42ca-b96a-ba38219e0526](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/19c623a7-e1f4-42ca-b96a-ba38219e0526.jpg)
![24ce2a9a-40c9-4f12-b2d0-80a69fc97041](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/24ce2a9a-40c9-4f12-b2d0-80a69fc97041.jpg)
![a0197377-4891-4512-8f2f-2759ced8424b](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/a0197377-4891-4512-8f2f-2759ced8424b.jpg)