Hozzávalók:
25 dkg barna rizsliszt
15 dkg tápióka keményítő
10 dkg vöröslencse liszt
4 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
1-2 kk só
5 dkg szezámmag
4,5 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan kidolgozzuk.
Nedves kézzel két darab bagettet formázunk, sütőpapíros tepsire tesszük őket, tetejüket olajjal vékonyan lekenjük, majd bevagdossuk.
180 fokos sütőben kb. 35-45 perc alatt megsütjük, hagyjuk, míg teljesen kihűl.
![ef7440c8-58fc-41a3-b0ac-fbde69b54549](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/ef7440c8-58fc-41a3-b0ac-fbde69b54549.jpg)
![dbb192c7-d225-4368-988d-457d8d843462](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/dbb192c7-d225-4368-988d-457d8d843462.jpg)
![418d6694-039a-477d-97e0-0e44b33a3e33](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/418d6694-039a-477d-97e0-0e44b33a3e33.jpg)
![68d1ee38-0210-4b1a-8c31-135f6adbd69a](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/05/68d1ee38-0210-4b1a-8c31-135f6adbd69a.jpg)